cefrézésre, hiszen a kiváló pálinka alapja a gondosan előkészített cefre. Csak a legjobb minőségű, érett
távozzon, hiszen nálunk a hagyományos főzési technikák találkoznak a modern eszközökkel, biztosítva a
odafigyeléssel végzünk, a gyümölcsök kiválasztásától kezdve, a főzési folyamat minden szakaszán át, egészen a
üzemeltetjük. A főzés 400 és 500 literes, réz üstökben, fa tüzeléssel, hagyományos, kétszeri lepárlással
Cefrefőzés 120 litertől Bejelentkezés telefonon: (30) 732 2251 vagy személyesen: 3744 Múcsony, Deák F. u. 82.
. Amennyiben minimum 300 liter cefre áll a főzető tulajdonában (szőlő esetében a 200 l. is elég), az
A Tyukodi Pálinkafőzde kincsei A pálinka igazi kincs, az jó pálinka elkészítése pedig művészet. Az egészséges gyümölcsből készült tiszta pálinkától bi...
MegtekintésTóparti Pihenőház Tatabánya munkásszállója Van egy kialakult kép a fejünkben, ha egy munkásszállóra gondolunk. Ez festhet úgy, mint egy végtelenül egy...
MegtekintésA Réti Pálinkafőzde műemlékjellegű épületei Magyarország nyugati határán, Bécs és Budapest között félúton, Tárnokréti településen találhatók
megbeszéljük a cefre és pálinka készítés rejtelmeit szigorúan politikamentesen. A berendezés
folyamatosan nyomon lehet követni a cefre főzését. A fejlesztésünknek a gépbeszerzését, a Mezőgazdasági és