Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100
Szeretettel várja Önt a Hotel Lipa Szentgotthárdon. Hangulatos, kellemes környezetben 22 szobában és 2 apartmanban 54 fő egyidejű elhelyezésére van lehetőség. 150 fős éttermünkben magyar és
A több mint 500 éves múltra visszatekintő Stornó-ház, mely nevét a nevezetes festőről Storno Ferencről kapta, ma védett műemlék. Az 1982-ben szigorú műemléki felügyelet alatt kialakított termek
Családias vendéglátás a belvárosban! Zalaegerszeg szívében várja vendégeinket a Piccolo Panzió Vendéglő Vinoteca. Családias hangulatú négycsillagos panziónk Zalaegerszeg belvárosában található
Csatolják be biztonsági öveiket, és induljanak el hozzánk! Debrecentől 3 kilométerre, a Vámospércsi út kivezető szakaszánál, a 7-es kilométer-kőnél található éttermünk. Erdővel határolt környezete
A komáromi Pingvin Étterem 1989 óta fogadja vendégeit. Kezdetben csak hidegkonyhai termékeket készítettünk elvitelre és helyben való fogyasztásra egyaránt. Választékunk akkor is, azóta is a legnagyobb
Éttermünk Esztergom és Komárom között a 10-es úton, a Dunához közel, kellemes környezetben, a Gerecse hegység vadállományának megfelelö ételválasztékkal várja kedves vendégeit. Ideális helyszíne
A hajdani városi jégverem létezéséről sokáig csak a szájhagyomány tudósított. A városi számadáskönyvek szerint 1749-óta adott el a város jeget. Az egykori városi jégverem fölé később mészárszéket és
Éttermünk 2002. óta működik étteremként, az épület előtte a tulajdonos GRANTE Antenna Fejlesztő és Gyártó Zrt. üzemi étkezdéje volt. A Pizzéria 2019. októberében nyílt meg. Az étterem fő küldetése
Pihenjen stílusosan a Balatonnál – várja Önt a Lagúna Panzió Szántód szívében! Képzelje el: egy kellemes nyaralás a Balaton partjától mindössze 300 méterre, bevásárlóközponttal szemben, közel
Éttermünk az esztergomi Bazilika és a királyi vár történelmi környezetében várja a csülökből készült ételkülönlegességek kedvelőit. Tradicionális és saját receptek alapján készülő magyaros fogásokat
A régi csárdák a falu szélén, utak mellett, a szeretett Alföldünk első vendéglátó egységei voltak. Mi mai csárdagazdák szeretnénk megőrizni, illetve bemutatni hazai és külföldi Vendégeinknek