üdítő lehet a borkóstolós kínálatunkból csemegézni. Az orondi szőlőhegyen hangulatos
A több mint 500 éves múltra visszatekintő Stornó-ház, mely nevét a nevezetes festőről Storno Ferencről kapta, ma védett műemlék. Az 1982-ben szigorú műemléki felügyelet alatt kialakított termek
A Szent Antal Fogadó rövid története A kulturált falusi vendéglátás megvalósítása Zalabér
A Tercia étteremlánc második tagja 1995-ben nyílt meg Kópházán, Soprontól 7 kilométerre. Az étterem különálló helyiségeivel, légkondicionált különtermével kiválóan alkalmas csoportos rendezvények
Sopron egyik legszebb részén, a Bécsi dombon várja vendégeit az 1998-ban nyílt magyaros stílusú Tercia Hubertus Étterem és Panzió. Az étterem tágas helyiségei, különterme csoportos rendezvények
Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100
Ötösfogat Étterem és Panzió A Balaton évről évre számos látogatót vonz a látványos vidékeivel, a kristálytiszta vízével és a gazdag kulturális örökség...
MegtekintésHorváth Pékség kisüti álmai kenyerét A fertőszentmiklósi Horváth Pékség szakemberei már 25 éve rendkívül nagy lelkesedéssel gondoskodnak arról, hogy f...
MegtekintésAranyalma Cukrászda, klasszikus és mindig finom A székesfehérvári Aranyalma Cukrászda már majdnem 30 éve várja az édes ízek rajongóit. A hagyományos s...
MegtekintésBalogh Cukrászda Mályi A mindennapjaink rohanó világában elengedhetetlen, hogy szánjunk elég időt arra, hogy néhány pillanatban kényeztessük önmagunka...
Megtekintésebédre vagy egy hangulatos vacsorára! 70 fős éttermünkben és szezonálisan üzemelő kerthelyiségünkben
Bácsalmás központjában elhelyezkedő hangulatos éttermünk a hét minden napján várja vendégeit, akik
, teraszos, hangulatos, légkondicionált éttermünk szünnap nélkül várja Önöket. A konyha jellege
A hajdani városi jégverem létezéséről sokáig csak a szájhagyomány tudósított. A városi számadáskönyvek szerint 1749-óta adott el a város jeget. Az egykori városi jégverem fölé később mészárszéket és
A győri Kristály étterem már több, mint 40 éve igyekszik vendégei folyamatosan változó és egyre növekvő igényeit kiszolgálni. A vendéglőt a győri Huszár család irányítja és üzemelteti a kezdetek
Éttermünk 2002. óta működik étteremként, az épület előtte a tulajdonos GRANTE Antenna Fejlesztő és Gyártó Zrt. üzemi étkezdéje volt. A Pizzéria 2019. októberében nyílt meg. Az étterem fő küldetése