Több mint 17 éves tapasztalattal a hidegkonyhai termékek, hideg és meleg ételkülönlegességek készítésében, parti szerviz szolgáltatás terén. A Ludwig Hidegkonyha 2000-ben kezdte meg működését
A komáromi Pingvin Étterem 1989 óta fogadja vendégeit. Kezdetben csak hidegkonyhai termékeket készítettünk elvitelre és helyben való fogyasztásra egyaránt. Választékunk akkor is, azóta is a legnagyobb
Az épületet az 1992-ig működött helyi termelőszövetkezet építtette. Az alsó részen italboltot, az emeleten éttermet alakítottak ki. 1973 nyílt meg az italbolt, majd 1975 év végére az étterem. A
- és hidegtálakra is. (Hidegtálakat minimum 10 főre készítünk.) A megrendelt ételek az étteremből is
Az olaszországi DOLO városáról elnevezett étterem-pizzériánkba immár 22 éve várjuk Önöket. Az évek során folyamatosan változó, bővülő étlapunk alakításával egyetlen célunk, hogy tartósan kitűnő
Világbéke, stb. Kóstolók esetén, egyedi igényre helyi termelők termékeiből összeállított hidegtálakat kínálunk.
, az egyeztetett kéréseknek megfelelően, valamint svédasztalos fogadások szervezését, hidegtálak
és lebonyolítunk rendezvényeket, vállaljuk hidegtálak készítését, szállítását. Cégünk üzemelteti a