A Tercia étteremlánc második tagja 1995-ben nyílt meg Kópházán, Soprontól 7 kilométerre. Az étterem különálló helyiségeivel, légkondicionált különtermével kiválóan alkalmas csoportos rendezvények
Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100
több mint 160 féle ételből választhatnak az ide látogatók. Az étterem alapvetően magyaros ételekre
Centrop-Láng Tüzelés és Klímatechnikai Kft. A budapesti Centrop-Láng Tüzelés és Klímatechnika vállalkozás működésének legfőbb szempontjai a biztonság ...
MegtekintésDr. Guba Zoltán A kirívóan alacsony ár - idegen test a közbeszerzési törvényben Bevezető gondolatok A közbeszerzésekről szóló 2003. évi ...
MegtekintésAz Európai Bizottság célul tűzte ki, hogy a Zöld könyvvel kapcsolatos konzultáció során beszerzett észrevételek felhasználásával a jelenleg hatályos k...
MegtekintésDr. Guba Zoltán A kirívóan alacsony ár - idegen test a közbeszerzési törvényben Bevezető gondolatok A közbeszerzésekről szóló 2003. évi...
Megtekintésbarátságos, otthonos hangulat, a tiszta, kényelmes környezet és nem utolsó sorban az ínycsiklandó ételek.A
Szállodánk, amely családi vállalkozás, 1995 tavaszán nyitotta meg kapuit édesapám vezetésével. Drága kis feleségemmel 2012-ben teljes körűen átvettük a szálloda irányítását. Ez idő alatt számos