PÁLINKA, PÁLINKAFŐZDE

36 céget talál pálinkák keresésre az Üzleti.hu-n

$$

Tyukodi Pálinkafőzde

A családunk 1987 óta foglalkozik pálinkafőzéssel ekkor vásároltunk egy magtár épületet Kistokaj szélén Bacsó tanyán, ahol megépítettünk egy gőzfűtéses kisüsti technológiát alkalmazó berendezést. Ez az üzem azzal a céllal létesült, hogy a helyi lakosság bérfőzési igényét ki tudjuk elégíteni. A következő nagy lépéshez 2007-ra kell visszatekintenünk, mivel a család ekkor úgy döntött, hogy továbbra is ebben látja a jövőt, de ahhoz hogy versenyképesek maradjunk, fejlesztenünk kell.  Ezt a beruházást már a jelenlegi telephelyünkön nem tudtuk volna megvalósítani, ezért továbbra is Kistokajban, de már külterületen egy zöldmezős beruházásba kezdtünk. Ebben az évben elkezdtük az előkészítő munkákat, célunk az lett, hogy a minőséget és az energiatakarékosságot szem előtt tartva a kapacitásunkat növeljük és egy Európai Uniós normáknak megfelelő kereskedelmi pálinkafőzésre is alkalmas üzemet hozzunk létre ehhez mi a legjobb megoldásnak azt találtuk, hogy már meglévő berendezésünket korszerűbbé, energiatakarékosabbá tesszük, továbbá elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy másik lepárlót helyezünk üzembe. A piac többféle lehetőséget is kínált, a mi választásunk az innovatív fejlesztéseinek köszönhetöen a Hagyó Kft. egylépcsésős berendezésére (HAGYÓSPIRIT 450 GNM) esett. Főzőkészülék gőzzel való fűtése, és a hűtővíz újra hasznosítása által jelentősen nőtt a főzde energiatakarékossága. A mérő berendezések, a mintavevő csap, az automata vezérlés és figyelő ablakok segítségével folyamatosan nyomon lehet követni a cefre főzését. A fejlesztésünknek a gépbeszerzését, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által kiírt pályázat segítségével sikerült megvalósítanunk, ezt a pályázatot 2009-ben nyertük el. A támogatás a vállalkozásunknak egy  50%-os vissza nem térítendő támogatást nyújtott, melyet az Európai Unió, a  Magyar Köztársasággal társfinanszírozásban valósított meg. Cserébe cégünknek vállalnia kellett további 6 évre ezeknek a gépeknek az üzemben tartását, árbevételünk növekedését, létszámunk bővítését. 2010 márciusára értünk el arra a pontra, hogy megkaptuk az illetékes Hatóságtól új telephelyünknek az adóraktári engedélyét, ezen sikeres akadály vétel után az év második felében szeretnénk beindítani a kereskedelmi részlegen a termelést és a palackozást, továbbá a piacon való sikeres megjelenést.

  • 3553 Kistokaj Állomás u. 6. Tyukodi Pálinka Megnézem
  • +36 (30) 2890305Megnézem
    +36 (30) 2890305
  • info@tyukodipalinka.huMegnézem
  • https://tyukodi-palinkafozde.uzleti.hu
$$

TORMA ÉS TÁRSA KFT. PÁLINKAFŐZDE

Bérfőzés olcsón, gyorsan, jó minőségben, több évtizedes tapasztalattal.

  • 4030 Debrecen Kalocsa utca 7. Torma és Társa Kft. Megnézem
  • +36 (52) 717434Megnézem
    +36 (52) 717434
  • tormanezs@freemail.huMegnézem
  • https://palinkafozdedebrecen.hu
$$

KISÜSTI PÁLINKA Kft. SZESZFŐZDE

Hagyományos magyar pálinka készítésével foglalkozunk. Cégünk alapítása óta célunk, hogy a legkiválóbb minőségű gyümölcspálinkákat készítsük el, amelyek a legfinomabb hazai gyümölcsökből készülnek, és a tradicionális bérfőzés módszereit követik. Pálinkafőzdénkben minden lépést a legnagyobb odafigyeléssel végzünk, a gyümölcsök kiválasztásától kezdve, a főzési folyamat minden szakaszán át, egészen a palackozásig.  Az innovatív technológia és a hagyományos technikák kombinációja biztosítja, hogy pálinkáink mindig kiváló minőségűek legyenek. Szolgáltatásaink között szerepel a bérfőzés is, amely lehetővé teszi, hogy ügyfeleink saját gyümölcseiket használva készíttethessenek pálinkát. Szakértőink segítségével biztosítjuk, hogy az Ön által hozott gyümölcsökből a legjobb pálinka készüljön, amely egyedi ízvilágával és minőségével mindenkit lenyűgöz majd. Kínálatunkban megtalálhatóak a legnépszerűbb gyümölcspálinkák, mint például az alma, körte, szilva, cseresznye, barack és meggy pálinka. Minden egyes palackunkban a természet és a hagyomány találkozik, hogy egy igazán különleges italt nyújtson.

  • 3533 Miskolc Gózon Lajos u. 32. Kisüsti Pálinka Kft. Megnézem
  • +36 (46) 333972Megnézem
    +36 (46) 333972
  • https://kisusti-palinka-kft-miskolc.uzleti.hu
$$

Csörötneki Pálinkafőzde

Szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket a Csörötnek község központjában elhelyezkedő tradicionális pálinkafőzdébe. Fiatal, tapasztalt, rugalmas munkatársakkal biztosítjuk a megfelelő kiszolgálást bérfőzetőik számára. Hagyományos, kétlépcsős kisüsti rendszerrel illetve két új korszerű berendezéssel állunk bérfőzetőink rendelkezésére. Célunk, hogy mindig minőségi pálinka kerüljön megrendelőink asztalára, ezért szívesen segítünk tanácsainkkal az alapanyagok helyes elkészítésében. Megrendeléseiket egész éven át nagy tisztelettel várjuk.  

  • 9962 Csörötnek Vasúti út 5. Csörötneki Tüzesvíz Kft Megnézem
  • +36 (70) 2050102Megnézem
    +36 (70) 2050102
  • tuzesvizkft@gmail.comMegnézem
  • https://tuzesvizkft.hu

Hirdetés

$$

CSURGÓ MALOM PÁLINKAHÁZ

1991 tavaszán kezdtük a pálinkafőzést családi vállalkozásban, 25 éves vegyipari desztillációs tapasztalattal. Kezdetben béreltük a szeszfőzdét majd lehetőség nyílt az épület megvásárlására. Sok időt és energiát fordítottunk arra, hogy a főzetőinkkel megértessük, jó pálinkát csak jól elkészített cefréből lehet készíteni. Ennek eredménye, hogy a nagyvázsonyi pálinkának jó híre van a megyében. Minden főzést egyenként kifinomítunk és a főzetők el tudják dönteni, hogy az adott cefréből megfelelő lett-e a pálinka minősége. Ehhez az kell, hogy legalább 300 L cefrét hozzon minden főzetőnk. A munkánkat órára pontos időbeosztás szerint végezzük. Egy adag főzése 5-6 óráig tart, alatta megbeszéljük a cefre és pálinka készítés rejtelmeit szigorúan politikamentesen. A berendezés hagyományosan vörösréz és fával fűtünk. Azért, hogy a késztermék rézmentes legyen speciális szűrőt alkalmazunk a finomítás után. Az alszeszt olajleválasztó kamrás szűrővel tisztítjuk amit minden főzés után átöblítünk. Ennek eredménye az hogy nagyobb hígítás után sem opálos a pálinka. A pálinkafőzés mellett 1995-től 2000-ig sört is készítettünk. A mi érdemünk vagy szégyenünk a Törökverő Sör.

  • 8291 Nagyvázsony Rákóczi u. 1. Megnézem
  • +36 (30) 9012105Megnézem
    +36 (30) 9012105
  • samuistvan52@gmail.comMegnézem
  • http://csurgomalom.hu/
$$

Aczél és Társa Kft.

Az Aczél és Társa Kft. 2003. szeptemberében családi vállalkozásban kezdte a pálinkafőzést a szabadbattyáni főzdében. Két év gyakorlat után bővült a vállalkozás a sukorói pálinkafőzde üzemeltetésével. Főzdéinkben hagyományos kisüsti két lépcsős lepárló berendezésekkel dolgozunk. Szabadbattyánban 380 literes, Sukorón 400 literes főzőüstel. Minden év szeptember első hetében kezdjük a főzést.

  • 8151 Szabadbattyán Széchenyi u. 117. Szabadbattyáni pálinkafőzde Megnézem
  • +36 (30) 7688554Megnézem
    +36 (30) 7688554
  • aczelestarsa@gmail.comMegnézem
  • https://aczel-es-tarsa.uzleti.hu
$$

Borbazár Borszaküzlet

Borkereskedésünk kínálata: Magyar borok Tájjellegű borok Palackozott borok Minőségi borok Pezsgők Pálinkák Pálinka különlegességek Gyümölcsborok Borkellékek Szőlőmag őrlemények Balzsamecetek Ajándékok Kiegészítők: poharak, dekantálók, hőmérők, borcímkék, dugóhúzók 

  • 8800 Nagykanizsa Deák tér 6. Borbazár Borszaküzlet Megnézem
  • +36 (93) 311400Megnézem
    +36 (93) 311400
  • info@kanizsaker.huMegnézem
  • https://borbazar.uzleti.hu
Sáppusztai Pálinkafőzde
$$

Sáppusztai Pálinkafőzde

Pálinkafőzdénket 2002-ben építettük az Edelény és Damak között található Sáppusztán, ahol pontosan a mai épületünk helyén helyezkedett el az akkori kastély. Létesítményünk tervezésekor törekedtünk a hely adta jelleg megtartására is, természetesen modern kori köntösbe bújtatva és megépítve ezzel Magyarország egyik legszebb pálinkafőzdéjét. A Sáppusztai Pálinka Termékcsalád tagjai 2011-ben kerültek forgalomba, amelyek kizárólag magyar válogatott alapanyagok felhasználásával, gondos főzőmesterünk kreatív “alkotásaival” és adalékanyag hozzáadása nélkül készülnek. Gyümölcseink erjesztését tisztítás és feldolgozás után, saválló tartályokban, irányított erjesztéssel végezzük, majd számítógép által vezérelt Kothe tornyos (finomítóoszlopos) lepárló-berendezéssel készítjük el termékünket, a Sáppusztai Pálinkát. Célkitűzésünk szerint csak prémium minőségű pálinkák előállításával foglalkozunk, igényes és egyedi csomagolással. Fontos termékeinkként tartjuk számon a különlegesebb, ritkább párlatokat, mint pl. a feketeszeder, feketeribizli, birs, vadkörte és kökény, de a nélkülözhetetlen klasszikusok is helyet kaptak a kínálatunkban, mint pl. a kajszibarack, muskotályos szőlő, aszútörköly, Jonathan alma és körte pálinkák, amelyek elkészítése nem kisebb odafigyeléssel történik. Üzemlátogatással egybekötött pálinkakóstolásra is várjuk kedves vendégeinket, ahol bemutatótermünkben a Sáppusztai Pálinkafőzde teljes szortimentjét végigkóstolhatják, majd a tetszésüket leginkább elnyerő párlatainkkal térhetnek haza.

  • 3780 Damak Külterület Megnézem
  • +36 (30) 7275000Megnézem
    +36 (30) 7275000
Árpád Pálinkatanya, Nagy Árpád
$$

Árpád Pálinkatanya, Nagy Árpád

Ötven éve nem múló szenvedélyünk és türelmünk, tudásunk és kitartásunk eredménye, hogy családunk pálinkái kivalló minőségű magyar hungarikumok. Pálinkáink 100% gyümölcsből készülnek, maximálisan a gyümölcs természetes értékeit szem előtt tartva. A generációkon keresztül öröklődő tudás és tapasztalat minőségünk záloga.

  • 5600 Békéscsaba Kisrét 92/2. Árpád Pálinkatanya Megnézem
  • +36 (66) 325859Megnézem
    +36 (66) 325859

Hirdetés

Réti Pálinkaház
$$

Réti Pálinkaház

A Réti Pálinkafőzde műemlékjellegű épületei Magyarország nyugati határán, Bécs és Budapest között félúton, Tárnokréti településen találhatók.  

  • 9165 Tárnokréti Fő u. 12. Réti-Tours Kft. Megnézem
  • +36 (96) 271249Megnézem
    +36 (96) 271249
SZOMBATHELYI PÁLINKAHÁZ
$$

SZOMBATHELYI PÁLINKAHÁZ

Pálinkafőzdénk 36 éve működik családi vállalkozásként Szombathelyen, a Gyöngyös patak partján. Törekszünk Ügyfeleink pontos és precíz kiszolgálására, a vállalási határidők  betartására. Kulturált, kellemes környezetben folyik szombathelyi  üzemünkben a pálinka készítése, bérfőzés. Nagy tapasztalatú, lelkiismeretes munkatársainkkal együtt azért dolgozunk, hogy az Önök poharába valódi élvezetet nyújtó gyümölcspálinka kerüljön.  Főzdénkre a pontosság, a tisztaság és a lelkiismeretes munka a legjellemzőbb, ez is a legfőbb célunk. Minden  folyamat az Ön szeme előtt zajlik le a mi segítségünkkel. A  pálinkafőzés során a főzőmesterrel együtt készítheti el a saját  gyümölcséből készült pálinkáját. Minden munkatársunk szakirányú végzettséggel rendelkezik, kapcsolatunk az ügyfelekkel családias, baráti. Általában a főzés idején itt tartózkodnak, segítenek saját  pálinkájuk elkészítésében. Természetesen lehetőség van  arra is, hogy a megrendelő jelenléte nélkül is elkészítsük a pálinkáját.  Igyekszünk a lehetőségekhez képest minden kérést, megrendelést és  igényt teljesíteni .   Augusztus elejétől június végéig fogadjuk megrendeléseiket, és szívesen segítünk tanácsainkkal a gyümölcscefre elkészítésében is. Tanácsainkkal, főzetőinket segítjük abban, hogy valóban minőségi cefrét tudjanak készíteni, melyből olyan pálinkát tudunk előállítani amelyre büszkék lehetnek . Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk kifőzetett pálinka a legjobb minőséget képviselje ezért munkatársaink akár telefonon akár személyesen nagyon szívesen segítenek  cefre készítés, pálinka tárolás, érlelés és minőség  javítás kérdéseiben egyaránt.    A júliusi hónap a berendezések karbantartásával, felújításával telik, mely biztosítja, hogy mindig kitűnő minőségű pálinka készüljön főzetőink gyümölcséből.  Hagyományos, de korszerű technológiával, réz főzőüstökkel és berendezésekkel dolgozunk, s a főzetés során örömmel látjuk vendégül megrendelőinket. Kérdéseikkel bizalommal forduljanak hozzánk!  

  • 9700 Szombathely Vas Gereben u. 1. Pálinkaház Megnézem
  • +36 (70) 3969605Megnézem
    +36 (70) 3969605
Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft.
$$

Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft.

Az első Gyulai Pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731–ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra kft.  A Gyulai Pálinka Manufaktúra 2008 őszén kezdte meg működését. A folyamatok nagy részét kézi munkaerővel csinálják, természetesen a megfelelő gépeket is használva, de a folyamatos gondoskodás végigkíséri a pálinka útját. 2012-ben a Gyulai Pálinka birtok 15 hektáros gyümölcsössel lett kiegészítve. A 2015-ben már elültetésre került pl. erdei som, eperfa, birs, szilva, sajmeggy, barack, Vilmoskörte és almafa is. A gyulai pálinka közeli célja a saját termésű gyümölcsökből való pálinka készítés, ezáltal a pálinkák minőségének növelése. A Gyulai pálinkafőzdében jelenleg 56-féle pálinkát készítenek. A termékcsaládok: Gyulai pálinkák, Báró Harruckern pálinkák, Mélyvíz pálinkák, Ágyaspálinkák, Kóser pálinkák.

  • 5700 Gyula Kígyósi út Megnézem
  • +36 (70) 6253806Megnézem
    +36 (70) 6253806
Savanya Pálinkaház
$$

Savanya Pálinkaház

Savanya Pálinkaház - Stílus a palackban. A Savanya Pálinkaház a családi vállalkozásunk, melynek a szekszárdi borvidék dombjai adnak otthont. A főzőmester, Savanya Géza, a Magyar Pálinka Lovagrend tagja, a pálinkafőzés nagy öregje, mestere. 1986 óta főz pálinkát saját főzdéjében. Ő az, aki megőrizte és megszerettette a mesterséget az egész családunkkal. Sióagárdon, a Leányvári pincefalu szívében, szépen művelt szőlők és csinos tanyák között találkozik a múlt és a jelen. Egy 1958-as és egy 2013-as alapítású főzde. Az új Pálinkaházunk zöldmezős beruházásként jött létre, és az ország egyik legmodernebb főzőberendezése található benne. Az új üzemben - Magyarországon egyedülálló módon - a látogatók egy üveges folyosón sétálva nézhetik végig a pálinkakészítés állomásait. A dimbes-dombos vidék kitűnő gyümölcsösei évről évre, kifogástalan színvonalú és elegendő mennyiség gyümölccsel látnak el bennünket, melyből aztán kiváló minőségű pálinka készül . Ezek nagy része egy éves pihentetés után kerül palackba. Három különböző termékcsaládunk minden igényt kielégít. Az 50, 44 és 38 fokos kézműves pálinkákkal erő, stílus és egy csipetnyi fortély kerül a palackba. Vállaljuk, hogy a gondosan előkészített gyümölcsből bérfőzés keretében lefőzzük bárki pálinkáját. A pálinkák mellett az összes olyan pálinkázáshoz vagy ajándékozáshoz szükséges kiegészítő - pálinkáspohár és fedő, pálinkakiöntő, pálinkáshébér, díszdoboz - megtalálható nálunk, amire szükség lehet. Ha kérdése van, akkor forduljon hozzánk bizalommal, mert szívesen segítünk szakmai kérdésekben, lehet hozzánk jönni főzdelátogatásra, de a pálinkavacsorák és kóstolók mellett sem lehet szó nélkül elmenni, legyen szó akár egy baráti társaságról vagy egy céges rendezvényről.

  • 7171 Sióagárd Leányvár 1423. Savanya Pálinkaház Megnézem
  • +36 (74) 437058Megnézem
    +36 (74) 437058
Madarasi Pálinkaház
$$

Madarasi Pálinkaház

Madarason és környékén az emberek mezőgazdaságból éltek, a mindennapokhoz hozzátartozott a pálinka fogyasztása is. Ezt látva Balla Péter úr 1943-ban megépítette pálinkafőzdéjét. Államosítás után földműves-szövetkezeti, majd ÁFÉSZ tulajdonba került, ahol évente 40-50 ezer liter pálinkát állítottak elő. A pálinkafőzde vezetője 1960-tól 1989-ig idősebb Lakatos Márton volt. 1989-ben megvásárolta a pálinkafőzdét és magán pálinkafőzdeként üzemeltette tovább. Ifj. Lakatos Márton 1998-tól veszi át a főzde vezetését, egyéni vállalkozóként. Kezdetben a cég kizárólag bérfőzéssel foglalkozott. 2008 májusában azonban fontos fordulat következett a pálinkafőzde életében és kereskedelmi pálinka előállítással bővítette tevékenységét. A Dél-alföldön termesztett gyümölcsökből készülő pálinkák íze, illata, zamata a táj éghajlati adottságainak köszönhetően igen magas, ami kiváló élvezeti értéket nyújt fogyasztója számára. A Madarasi Pálinka színe víztiszta, az adott gyümölcsre jellemző íz és illat jellemzi. Az előállított pálinkák alkoholtartalma 43 V/V% illetve 47 V/V%. Lakatos Márton elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinkák gyártásának, amit pálinkaversenyeken elért eredmények, a Kiváló Magyar Élelmiszer, Hagyományok-Ízek-Régiók és Pálinkakiválóság védjegyek tanúsítanak. 70 éves a Madarasi Pálinkafőzde, ebből a Lakatos család immár több mint ötven éve főzi hagyományos módon, kétszeres lepárlással készülő Madarasi Pálinkát.

  • 6456 Madaras Szent István út 105. Madarasi Pálinka Megnézem
  • +36 (70) 4173844Megnézem
    +36 (70) 4173844

Hirdetés

TISZAVASVÁRI PÁLINKAFŐZDE
$$

TISZAVASVÁRI PÁLINKAFŐZDE

Bérfőzés. Kereskedelmi pálinkafőzés.

  • 4440 Tiszavasvári Fehértói u. 29. Megnézem
  • +36 (30) 2964000Megnézem
    +36 (30) 2964000
Tokaji Pálinka Pálinkafőző Üzem
$$

Tokaji Pálinka Pálinkafőző Üzem

Tokaj egyetlen pálinkafőzdéjeként a város szélén várjuk kedves látogatóinkat. Fő profilunk a bérfőzés, ezen kívül gyümölcsfelvásárlással, és pálinka értékesítéssel is foglalkozunk.

  • 3910 Tokaj Ladányi utca 32/A Pálinkafőzde Megnézem
  • +36 (47) 352426Megnézem
    +36 (47) 352426
Babka Pálinkafőző
$$

Babka Pálinkafőző

Pálinka bérfőzés. Főzés már 150 liter cefrétől. "Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!" Alkoholfoka minimum 37.5 % V/V. Gyümölcsből készült párlat, amely semmilyen adalékanyagot és aromát nem tartalmaz. Magyarországon termett gyümölcs vagy szőlő törkölyéből készül. Kizárólag Magyarország használhatja a pálinka elnevezést. A pálinka erjesztett gyümölcsből készülő, lepárolt szeszes ital. Leggyakoribb alapanyaga a szilva, a körte, az alma, a kajszi, a cseresznye, a szőlőtörköly és az eper, de gyakorlatilag bármilyen gyümölcsből készülhet. A pálinka igazán sokoldalú ital, de a jó pálinkában félreérthetetlenül felismerjük annak a gyümölcsnek az aromáját, melyből készítették. Ha bármilyen más illatot, szagot érzünk, amely akár kellemetlen is lehet, az gyártási, előállítási hibát jelez. A jó pálinka elfogyasztása után - akkor is ha négy centiliternél többre sikeredett - az ember nem kel másnaposan, tiszta a feje és gyomra. A pálinkát még manapság is tévesen gyakran hűtve fogyasztják. Ám ha hűtjük az italt, akkor az pontosan azt az élvezeti értékét veszíti el, amiért fogyasztjuk: a gyümölcsösséget és az illatát. A pálinkát legjobb 18-20 °C-n felszolgálni, hogy a gyümölcs kellemes ízét teljes mértékben élvezhessük. A teljes íz, és aroma, amely a pálinka minden cseppjében megtalálható, csak akkor élvezhető igazán, ha a megfelelő formájú pohárból fogyasztjuk. Ez az úgynevezett tulipánforma, amely alul öblös, felül összeszűkül. Ez azért fontos, mert az alsó, öblös részben található nagy felületű párlat illatanyagait a felső rész összeszűkítve az orrhoz vezeti. Így elég, ha egy kicsit megdöntjük a poharat, és mozgatjuk, hintáztatjuk az italt - és máris érezzük, élvezzük illatát. Ha a pálinka hibátlan minőségű, akkor néhány perccel a fogyasztása után is érezhetjük, hogy milyen kellemes illatok szabadulnak fel az üres pohárból. Ilyenkor találkozhatunk a gyümölcs legkarakteresebb alkotóelemeivel. A magyar pálinka napja December 6-án van.  

  • 2612 Kosd Székely tér 4. Babka Pálinkafőző Megnézem
  • +36 (30) 5475801Megnézem
    +36 (30) 5475801
Ungár Zoltán Pálinkafőzde
$$

Ungár Zoltán Pálinkafőzde

Pálinkafőzés rövid határidővel Vámosmikolán! Várom kedves ügyfeleimet.

  • 2635 Vámosmikola Május 1. u. 494. Ungár Pálinkafőzde Vámosmikola Megnézem
  • +36 (27) 377683Megnézem
    +36 (27) 377683
PÁLINKAFŐZDE MARTINKA
$$

PÁLINKAFŐZDE MARTINKA

Feltöltés alatt...

  • 4251 Hajdúsámson Főző utca 1. pálinkafőzde Megnézem
  • +36 (30) 5972194Megnézem
    +36 (30) 5972194

Hirdetés

Mámoros Bt.
$$

Mámoros Bt.

Újvári József vagyok a Mámoros Bt ügyvezetője. Nagykállón 2001-ben kezdtem el pálinkafőzéssel foglalkozni. Várom továbbra is kedves ügyfeleimet.  

  • 4320 Nagykálló Bátori u. 196. Megnézem
  • +36 (30) 9822314Megnézem
    +36 (30) 9822314