Éttermünkben nápolyi pizzát készítünk, vékony tésztás 32 cm-es méretűt. Helyben fogyasztásra és kiszállításra is lehet rendelni. Rendelésfelvétel telefonon: +36 30 226 6653 +36 84 312 299
vendéglátás iránti feltétlen elkötelezettséggel vezeti az éttermet. Az Autós Csárda és Pizzéria a
ReGa Pizzéria Mi a minőséget házhoz visszük! Újonnan nyílt, kiszállításra specializálódott
Széles választékkal, önkiszolgáló rendszerű éttermünkben várjuk kedves vendégeinket! Az étterem a panzió földszintjén foglal helyet. Az épületben 54 fő, a téliesített teraszon még további 21 fő
jelenlegi helyünkön Peppino Pizzéria és Étterem néven, így lehetőségünk volt a kínálatunkat magyaros
Az olaszországi DOLO városáról elnevezett étterem-pizzériánkba immár 22 éve várjuk Önöket. Az évek során folyamatosan változó, bővülő étlapunk alakításával egyetlen célunk, hogy tartósan kitűnő
Grow Group Palánta Kft. Minden gazdálkodó vagy hobbi kertész leghőbb vágya, hogy olyan egészséges növényeket termesszen, amelyek szép és bőséges termé...
MegtekintésBD Design Építésziroda A tökéletes és élhető otthonunk megteremtéséhez első és talán a legfontosabb lépés a professzionális építészeti és belsőépítész...
MegtekintésBirla Carbon Hungary Kft. A Birla Carbon Hungary Kft., az egyetlen ipari koromgyártó vállalat Magyarországon 1993-ban alakult (TVK-CCC) zöldmezős beru...
MegtekintésAz Európai Bizottság célul tűzte ki, hogy a Zöld könyvvel kapcsolatos konzultáció során beszerzett észrevételek felhasználásával a jelenleg hatályos k...
MegtekintésA több mint 500 éves múltra visszatekintő Stornó-ház, mely nevét a nevezetes festőről Storno Ferencről kapta, ma védett műemlék. Az 1982-ben szigorú műemléki felügyelet alatt kialakított termek
Nyitva: Kedd-Csütörtök: 7.30-23.00 Péntek, Szombat, Vas.: 7.30-24.00
Cégünk vendéglátóipari és nagykonyhai gépek, berendezések, eszközök forgalmazásával, adás-vételével, szervizelésével foglalkozik. Készséggel állunk rendelkezésére szaktanácsadással és tervezéssel
Gyártó Zrt. üzemi étkezdéje volt. A Pizzéria 2019. októberében nyílt meg. Az étterem fő küldetése