Az Aczél és Társa Kft. 2003. szeptemberében családi vállalkozásban kezdte a pálinkafőzést a szabadbattyáni főzdében. Két év gyakorlat után bővült a vállalkozás a sukorói pálinkafőzde üzemeltetésével
Szeretettel várjuk régi és új ügyfeleinket a Csörötnek község központjában elhelyezkedő tradicionális pálinkafőzdébe. Fiatal, tapasztalt, rugalmas munkatársakkal biztosítjuk a megfelelő
Magyar József Szeszfőzde Szentesen a lakosság szolgálatában!
A családunk 1987 óta foglalkozik pálinkafőzéssel ekkor vásároltunk egy magtár épületet Kistokaj szélén Bacsó tanyán, ahol megépítettünk egy gőzfűtéses kisüsti technológiát alkalmazó berendezést
Hagyományos magyar pálinka készítésével foglalkozunk. Cégünk alapítása óta célunk, hogy a legkiválóbb minőségű gyümölcspálinkákat készítsük el, amelyek a legfinomabb hazai gyümölcsökből készülnek, és
A jó magyar pálinka kiváló minőségű válogatott gyümölcsből készül. Gyönyörűen selymes, tiszta, virágosan fűszeresen illatos és élvezhető. Mértékletes és kulturált fogyasztása hazánk hagyományainak
Pálinkafőzdénk 1985 óta áll megrendelőink szolgálatában, két darab 400 literes főzőüsttel , valamint egy 350 literes és egy 200 literes finomítóüsttel . Ezen berendezésekkel a hagyományos két lépcsős
Pálinka bérfőzés egész évben, igény esetén a cefre szállítását is vállaljuk! 8617 Kőröshegy Áprád u. 5
1991 tavaszán kezdtük a pálinkafőzést családi vállalkozásban, 25 éves vegyipari desztillációs tapasztalattal. Kezdetben béreltük a szeszfőzdét majd lehetőség nyílt az épület megvásárlására. Sok
Feltöltés alatt
Az első Gyulai Pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731–ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra kft. A Gyulai
A pálinkafőzést 2009 nyarán kezdtük családi vállalkozásban, agrármérnök végzettséggel, bérelt telephelyen. 2012 januárjában nyitottuk meg immár saját tulajdonunkban álló üzemünk kapuit bérfőzetőink