A győri Kristály étterem már több, mint 40 éve igyekszik vendégei folyamatosan változó és egyre növekvő igényeit kiszolgálni. A vendéglőt a győri Huszár család irányítja és üzemelteti a kezdetek
Kiszállításos Á'la carte és Menüs étkeztetés Rendezvények Esküvők helyben és külső helyszíneken Reggeli Ebéd Vacsora Házias ételek Helyi specialitások Múzeum
Az Őrség szívében, Őriszentpéteren! Az ország legnyugatibb csücskében terül el az Őrségi Tájvédelmi Körzet ( Nemzeti Park). A háborítatlan természet - a védett növények, állatok - minden évszakban
A "Csillagkert Vendéglő és Magánszállás" az emeleti részben, a társalgó mellett kialakított 4+1 padlőfűtés, klímatizált, fürdőszobás és előszobás, francia ágyas és/vagy szóló ágyas szobákkal, 10 fő
1991-ben épült Üdülőszállónk közel 1 hektáros területen fekszik Hajdúszoboszló legfrekventáltabb környékén európa legnagyobb fürdőkomplexumának szomszédságában. Teljesen felszerelt konyhával, modern
A Deák étterem Közép-Európa leghosszabb terének, a soproni Deák térnek nevezetessége, patinás létesítménye. 1891-ben Ullein Antal építész vállalkozó építtette a Deák tér és az Erzsébet utca
Vácott, a Dunakanyar mellett, a Duna-part közelében fekvő Napsugár panziónkba várjuk kedves vendégeinket! A Panzió mellett kerékpárút vezet, közelében több neves étterem, sétány és a főtér. A város
Szoba, apartman lakosztály, étterem
A Bock család 1850 óta foglalkozik szőlőtermesztéssel és borkészítéssel a Villányi borvidéken. A bor szeretete és elkészítésének fortélyai apáról fiúra szállnak, immáron 9 generáció óta. Bock
Éttermünk Sóskúton, Érdet Biatorbággyal összekötő úton található. Az M7-es sóskúti autópálya lehajtóitól mindössze 2 km-re. A három termünkben (50, 20, és 15 fős) összesen 85 fő kényelmes
Vállalkozásunk 1994-ben alakult, akkor Evinor Bt. néven, Simkó Sándor borász irányításával. Célunk, hogy családnevünket használjuk, így lett a borászat új neve a Simkó Pince. Szőlőterületeinket
Éttermünket 1997-ben nyitottuk meg. Kellemes környezetben, bővülő kapacitással várjuk kedves vendégeinket. Étlapunkat folyamatosan újítjuk, úgy, hogy a saját receptek mellett a tradicionális ízek