Fertőendréd határában, a 85-ös számú főút mellett található a Tercia étteremhálózat első, 1989-ben alapított tagja. A 240 férőhelyes családias étterem télikerttel, és a nyári időszakban további 100
Sopron egyik legszebb részén, a Bécsi dombon várja vendégeit az 1998-ban nyílt magyaros stílusú Tercia Hubertus Étterem és Panzió. Az étterem tágas helyiségei, különterme csoportos rendezvények
A 2013 augusztusában megnyitott Gurító Csárda az a vendéglő, ahova az ember újra és újra
- a haspártiak vendéglője® néven működik az üzlet, ahonnan Ön garantáltan teli hassal távozik.
Szállodánk, amely családi vállalkozás, 1995 tavaszán nyitotta meg kapuit édesapám vezetésével. Drága kis feleségemmel 2012-ben teljes körűen átvettük a szálloda irányítását. Ez idő alatt számos
kényelmes vendéglő, társalgó van kialakítva. A hotelhez tartozó zöldterületen kamerával megfigyelt zárt
Zöldfa Vendéglőként ismert éttermünkről (mai nevén Nádasdy Vendéglő) örökölte meg. A város szélén
magánvállalkozóként a volt Baglas vendéglő előterének bérelt helyiségében kezdtük, ahol 2 év kezdeti
, jó lenne egy olyan helyet létrehozni a már meglévő vendéglő mellett, amire az emberek úgy gondolnak
. Minden kedves vendégünket várjuk a Mária Valéria Híd lábánál található családias vendéglőnkben a
nyaranta gyermekcsoportok étkeztetésével, mind a Nike Étteremben, mind a Susogó Vendéglőben, ami a
városszerte ismerik: Klotcz Öcsi 1969. szeptember 1-én, a Dicső vendéglőben kezdte meg a pincér szakma