HR

3 céget talál hr keresésre az Üzleti.hu-n

Autoliv Kft.
$$

Autoliv Kft.

A világ legnagyobb gépjármű utasvédelmi berendezéseket fejlesztő és gyártó stockholmi székhelyű cégcsoportja az Autoliv. A 27 országban 64.000 főt foglalkoztató vállalatcsoport 1953-as megalakulása óta egy kérdésre összpontosít, hogy termékei életeket mentsenek. Mára az Autoliv innovatív biztonsági övei, légzsákjai, kormánykerekei, radar-, képfeldolgozó- és egyéb biztonsági rendszerei 100 autómárka 1.300 típusába beépítve, éves szinten több mint 30.000 életét mentenek meg és tízszer ennyi sérülést akadályoznak meg.A cégcsoport magyar tagja, a sopronkövesdi székhelyű Autoliv Kft., mely Európa legnagyobb biztonsági öveket gyártó üzeme. Az 1990-es alapítás után a termelés 1991-ben indult el Sopronban, majd 1993-ban Sopronkövesden kezdődött meg az új üzem építése, ahol 1995-ben megindult a termelés több mint száz alkalmazottal. Az ezt követő években a folyamatos fejlesztések révén jelentősen bővült az üzem területben, kapacitásban és foglalkoztatotti létszámban egyaránt. A vállalatnál jelenleg 2.600 főt dolgozik.Tevékenységének megfelelően, direkt állományba elsősorban azok jelentkezését várják, akik szeretnének jó munkakörülmények között, három műszakos munkarendben dolgozni biztonságiöv-összeszerelőként. A régiós szinten is versenyképes, differenciált bérek és az éves bérfejlesztés is nagy vonzerő, de emellett a vállalat a munkába járást saját ingyenes Autoliv buszjáratokkal biztosítja. Az indirekt állományba elsősorban felsőfokú műszaki (leginkább gépészmérnöki) végzettségű, angolul beszélő jelentkezőket várnak. A termelő vállalatoknál szerzett, illetve autóipari tapasztalat előny, ugyanakkor a vállalat szívesen alkalmaz pályakezdőket is.

  • 9483 Sopronkövesd Iskola utca 38-50. Autoliv Megnézem
  • +36 (99) 536300Megnézem
    +36 (99) 536300
ALFA-HUMAN Kft.
$$

ALFA-HUMAN Kft.

Az Alfa-Human Kft. teljes körű HR szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek. Cégünk a HR hard részében van otthon, az kínáljuk, ami a mindennapi munka elengedhetetlen, sokszor bonyolultnak tűnő velejárója: felmérjük a munkaügyi folyamatokat, elkészítjük a kapcsolódó szabályzatokat, tanácsadást nyújtunk például munkaidő megszervezésével kapcsolatosan (munkaidőkeret, munkaidő beosztás, stb.) HR rendszereket (teljesítmény menedzsment, komplex kiválasztási, kompenzációs, stb.) tervezünk és vezetünk be, vagy a régi rendszereket megújítjuk. Általunk kiküszöbölheti munkaügyi bérszámfejtési és HR feladatokkal kapcsolatos munkacsúcsait szakembereink vagy szakértői szolgáltatásaink rendszeres, vagy időszakos igénybevételével. Képesek vagyunk részleges (például bérszámfejtés) vagy teljes HR outsourcingra, amelynek keretében az Önök igényei szerint vállaljuk át HR folyamataik működtetését, akár egy shared service centerben.

  • 3580 Tiszaújváros Szent István út 13. Alfa-Human Kft. Megnézem
  • +36 (49) 540611Megnézem
    +36 (49) 540611
HR-ROLL Kft.
$$

HR-ROLL Kft.

Szentesi HR-Roll Kft nyílászáró szaküzlete az alábbi szolgáltatásokkal és termékekkel várja a megrendelőit. Műanyag nyílászárók, kül- és beltéri ajtók, ablakok, garázskapuk, párkányok, könyöklők, árnyékolástechnikai megoldások, redőnyök, reluxák, roletta, napellenzők, szúnyoghálók, harmonika ajtók nagy választékban. Ezeken felül tetőtéri (velux) ablakok rendelésére is lehetőség van.

  • 6600 Szentes Vásárhelyi út 20. Megnézem
  • +36 (70) 4182145Megnézem
    +36 (70) 4182145